Het is weer de tijd van het jaar, je moet aan relatiegeschenken denken. Je hebt hier al jaren de grootste moeite mee. Na het eerste jaar was je misschien al een beetje inspiratieloos geworden. Dat is niet gek, het is soms ook best moeilijk. Toch sta je er niet alleen voor, er zijn genoeg mensen om je te helpen. Waaronder wij; wij staan voor je klaar. Niet alleen nu, maar altijd. Als bedrijfseigenaar heb je genoeg aan je hoofd en kun je af en toe best wat hulp gebruiken. Wij bieden je die hulp maar al te graag.  Zakelijke relatiegeschenken verzenden is nog nooit zo makkelijk geweest en nu al helemaal niet. Waarom? Omdat we je in deze blog wat ideeën geven voor relatiegeschenken per gelegenheid. Of het nu Pasen of Kerst is; jij weet met je zakelijke relatiegeschenken een schot in de roos te schieten bij je connecties. 

Pasen

Allereerst Pasen, we hebben het al even genoemd maar het is een belangrijke gelegenheid. Misschien zul je je wel afvragen waarom dat zo is, maar geen zorgen. We vertellen je eerst even waarom Pasen zo belangrijk is. Pasen is geen gebruikelijke gelegenheid om een relatiegeschenk te geven. Juist daarom is het zo belangrijk. Je geeft iets op een moment dat niemand anders dit doet. Je laat hiermee zien dat je altijd aan je zakelijke relaties denkt, ook als niemand anders dit doet. Je zakelijke relaties voelen zich hierdoor extra gewaardeerd en dit kan nooit kwaad. Wees op tijd met paaspakketten bestellen, want je wil ze op tijd binnen hebben om te kunnen geven. Je kunt er eventueel voor kiezen om zelfs paaseitjes met logo te versturen. Dit is een erg origineel relatiegeschenk en zal enorm gewaardeerd worden. Het is ludiek en lekker; beter kan niet! 

Kerst

Heb je Pasen gehad? Dan is het nu tijd voor iets minder originaliteit; Kerst. Kerst is gewoon de standaard procedure om een relatiegeschenk te geven. Dat is niet erg, maar onderscheid je dan op zijn minst met je relatiegeschenk. Kies iets wat niemand anders zou bedenken. Het is bijvoorbeeld leuk om iets van eten of drinken te geven, dit wordt altijd gewaardeerd. Kerst is echt een feest van samenkomst, daarom is het leuk als je iets geeft wat je zakelijke relatie kan delen met vrienden of familie. Ben je toevallig goed geïnformeerd en weet je dat iemand met Kerst alleen is? Nodig diegene dan uit voor een kerstdiner of een borrel, dit is helemaal van onschatbare waarde.