Ben je als bedrijf op zoek naar een super origineel relatiegeschenk voor je werknemers of klanten? Chocolade relatiegeschenken vallen bij vrijwel iedereen in de smaak, want wie is er nu geen fan van chocolade? Bij Chocstar snappen ze dat helemaal, en daarom hebben ze diverse originele relatiegeschenken van chocola ontwikkeld. Deze zijn op diverse wijzen te personaliseren, waardoor de ontvanger duidelijk ziet van welk bedrijf het afkomstig is. Laat ze bijvoorbeeld een custom wikkel ontwerpen, die om de verpakking van de chocolade wordt gevouwen. Als daar jouw logo op geprint staat dan is je geschenk meteen gepersonaliseerd. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je zelfs de vorm van de chocolade zelf laten personaliseren!

Chocolade met je eigen logo

Bij Chocstar kunnen ze diverse soorten chocolade op maat maken. Dit wil zeggen dat je zelf de smaak en de samenstelling kiest, en dat ze zelfs de chocolade van een logo kunnen voorzien. Laat bijvoorbeeld een zogeheten schildje bedrukken met jouw logo. Dit is een plakje witte, eerlijke chocolade met een logo dat gemaakt is van eetbare inkt. Dit schildje wordt bovenop de chocolade geplakt. Liever een stuk chocolade dat daadwerkelijk de vorm van je logo heeft? Een logo in chocolade is een zeer uniek relatiegeschenk dat echt indruk maakt. Bij Chocstar maken ze in dat geval een mal op maat, waar de chocolade in wordt gegoten. Zo is het volledig te personaliseren, en heb je veel vrijheid met betrekking tot de vorm en de diepte.

Eerlijke chocolade relatiegeschenken

Er is wereldwijd ontzettend veel vraag naar chocolade (cacao), en daardoor zijn er nog teveel producten die het niet al te nauw nemen met mensenrechten. Bij Chocstar gebruiken ze daarom alleen chocolade die gemaakt wordt van cacao van plantages waar mensen een eerlijk salaris krijgen. Dit is een van hun belangrijkste uitgangspunten, en de reden dat ze duurzame en eerlijke relatiegeschenken kunnen bieden. Als je als bedrijf staat voor duurzaamheid en gelijkheid is dit dus zeker een goede optie.

Gemaakt met aandacht, verstuurd met liefde

In hun chocoladelab in Amsterdam worden alle repen geproduceerd. Dit is een proces dat met veel aandacht gebeurt, en altijd met de hand. Jouw chocolade relatiegeschenken worden dus echt met liefde gemaakt, en als je wilt zelfs direct verstuurt naar de klant. Bij Chocstar kunnen ze namelijk ook de verzending voor hun rekening nemen. Heb jij veel klanten die verdeeld over het hele land zitten? Geef dan simpelweg de adressenlijst door, en zij zorgen ervoor dat al deze klanten een pakketje met de custom made chocolade ontvangen. Desgewenst kun je daar uiteraard een persoonlijke boodschap aan toevoegen, of dat nu op de wikkel van de chocolade is of op een kaartje dat ze erbij doen. Informeer zeker eens naar alle mogelijkheden van personalisatie!