Ik hou heel erg van eten. Ik kijk elke dag naar verschillende recepten online en probeer inspiratie te kweken uit deze nieuwe recepten. Het creëren van een lekkere gerecht is waar ik van houd en dit deel ik altijd met mijn huisgenoten. Voor het creëren van het perfecte gerecht zijn de juiste ingrediënten het belangrijkst. Er zijn verschillende ingrediënten die altijd werken voor mij. Kaas is bijvoorbeeld een ingrediënt dat ik zeker in 90% van mijn gerechten verwerk. Waarom? Kaas zorgt voor een extra romige smaak naar mijn idee en daarom probeer ik het meestal mee te nemen.

Er zijn verschillende soorten kazen die mijn aandacht trekken. Persoonlijk ben ik enorm fan van geitenkaas. Een iets zuurdere kaas dan de andere kazen en ik vind het heerlijk om te gebruiken bij verschillende gerechten. Ook is schapenkaas een heerlijke kaas om te gebruiken bij verschillende gerechten. Ik zal enkele gerechten delen die heerlijk te combineren zijn met verschillende soorten kazen.

Spaghetti

Persoonlijk ben ik erg fan van Italiaans eten en wat is er nog traditioneler dan Italiaanse Spaghetti. Hoewel dit geen spaghetti is met tomatensaus en gehaktballetjes, is dit een spaghetti met zachte geitenkaas, courgette en spinazie. De combinatie van geitenkaas met deze groentes vind ik enorm lekker en eet het regelmatig. De geitenkaas zorgt voor romige structuur in combinatie met de frisse courgette.

Gevulde champignons

Dit klinkt als een simpel gerecht en het is het ook, maar het is ook nog eens super lekker met bepaalde elementen. Ik vul mijn champignons met schapenkaas en spinazie. Het gerecht is simpel. Als eerst bereid je de champignons voor en snijd je de schapenkaas in blokjes, vervolgens breng je er wat zout, peper en paprikapoeder bij. Doe vervolgens de spinazie in een pan en bereid het voor met wat peper en zout. Vul de champignons vervolgens met de kaas en spinazie en plaats het in de over op 180 graden voor 12 tot 15 minuten en geniet vervolgens van heerlijk gevulde champignons met schapenkaas. Zo simpel is het! 

Kaas online bestellen

Ik bestel mijn kaas altijd online. Ik vind de kaas van delekkerstekaas.nl het lekkerst van allemaal en daarom bestel ik minstens één keer in de twee weken mijn kaas. De website beschikt over verschillende soorten kaas, dus jij kan ook altijd terecht op de website voor jouw favoriete kazen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar geitenkaas of wil jij schapenkaas kopen? Dan raad ik je aan om de website van delekkerstekaas.nl te bezoeken.