Als een gewone auto verkopen al best lastig is, hoe moeilijk is een sloopauto verkopen dan wel niet? Het is een vraag die veel eigenaren van een sloopauto zich niet zelden stellen. Vaak doen ze erg veel moeite om de sloopauto te verkopen, maar stranden al hun inspanningen. Om die reden is sloopauto verkopen via OSW een serieus te overwegen optie.

Het valt niet mee je sloopauto particulier te verkopen

Nee, makkelijk is het inderdaad niet, een sloopauto verkopen. Je moet net het geluk hebben dat iemand precies een dergelijke sloopauto zoekt. Die kans is echter vaak net zo groot als het winnen van een leuke prijs in het casino. Dus blijf je vaak erg lang met de sloopauto en met allerlei kosten zitten. Hoogste tijd dan om OSW in te schakelen. Dat doe je heel erg simpel door jouw sloopauto aan te melden, iets dat nog geen vijf minuten van je kostbare tijd kost. Je vult de gegevens van de sloopauto in en is de aanmelding helemaal in orde, dan krijg je een bevestiging via de e-mails.

Met dank aan OSW is sloopauto verkopen een fluitje van een cent geworden

Je sloopauto verkopen kan vervolgens snel gaan. OSW zorgt namelijk dat je al binnen een etmaal een bod krijgt op de sloopauto. Ga je akkoord, dan kun je de verkoop van de sloopauto vervolgens afwikkelen met OSW. Doe je dat net, dan blijft het bod in elk geval 48 uur staan en wacht je of er eventueel een beter bod komt. OSW biedt altijd een reële prijs. Ook de afwikkeling en het vervoer van de sloopauto komt voor rekening van OSW. Zaken om rekening mee te houden. Er zal ongetwijfeld ergens ooit iemand te vinden zijn die meer wil betalen, ontzorging is echter ook wat waard natuurlijk en vertegenwoordigt ook een bepaalde waard. Ben je akkoord? Lees dan de volgende alinea.

Ben je akkoord, dan komt al snel iemand van OSW de sloopauto halen

Want nadat je akkoord bent gegaan met het bod, wordt er meteen een dag gepland waarop iemand van OSW de sloopauto komt halen. Jij krijgt bij die gelegenheid een vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag voor de auto. De deal is vervolgens helemaal afgerond. De sloopauto is weg. Voorgoed uit je leven verdwenen. En zo kan OSW je dus ontzorgen. Dat geldt overigens niet alleen voor een sloopauto. Dezelfde werkwijze kun je namelijk toepassen bij een reguliere wagen, een motor, caravan, camper en boot.