De afgelopen maanden zie ik relatief veel berichten langskomen van inbraken. Zowel in woningen als in bedrijfspanden wordt regelmatig ingebroken en dit wil iedereen natuurlijk voorkomen. Het kan helpen om ervoor te zorgen dat er goede sloten aanwezig zijn zodat het inbrekers niet te gemakkelijk wordt gemaakt. Zelf heb ik samen met mijn vrouw ons huis extra beveiligd door goede sloten aan te schaffen en extra verlichting op te hangen. Daarbij hebben wij sinds kort een bewakingscamera aangeschaft. Een bewakingscamera schrikt inbrekers ten eerste af, ten tweede kun je met de beelden van de bewakingscamera een inbreker goed herkennen. Ook voor het inschakelen van de verzekering na het verlies van spullen door een inbraak is het erg handig als je goede camerabeelden op kunt leveren. Een bewakingscamera komt in vele varianten en het zal daarom niet altijd makkelijk zijn om een goede keuze te maken. Ik heb een aantal tips die ik graag met je deel zodat je een gerichte aankoop kunt doen!

Een bewakingscamera voor zowel binnen als buiten

Wat veel mensen niet altijd weten is dat een bewakingscamera zowel binnen als buiten ingezet kan worden. De meeste modellen zijn waterdicht en daarbij ideaal voor in je tuin of aan de zijkant van je woning. Let erop dat je altijd even checkt of jouw geselecteerde variant voor buiten of binnen geschikt is. Let er daarbij ook op aan wat voor eisen de bewakingscamera allemaal dient te voldoen. Wil je ook geluid opnemen? Selecteer dan een beveiligingscamera die audio op kan nemen. Selecteer daarbij een variant die is gekoppeld aan de WIFI zodat je de beelden op kunt slaan en altijd kunt bekijken. Zelf heb ik een variant gekozen die ook 's nachts goed kan filmen in 1080 HD kwaliteit. Zo creëer je de scherpste beelden waarmee je inbrekers goed in beeld kunt brengen. Verzekeraars zijn eerder geneigd om eventueel buitgemaakte spullen te vergoeden wanneer je met beelden de inbraak kunt aantonen. Daarbij schrikt een goede camera aan bijvoorbeeld de gevel of in de woonkamer inbrekers en dieven af. 

Vraag IPcam-shop om advies bij de aanschaf van jouw product

Als je twijfelt over welke bewakingscamera je dient te bestellen kun je altijd in gesprek gaan met de verkopende partij. Zelf hebben mijn vrouw en ik ons product gekocht bij IPcam-shop. IPcam-shop is een winkel met een groot productaanbod. Denk hierbij aan allerlei soorten camera's, recorders en accessoires. Een bewakingscamera kopen doe je niet zomaar, je wilt dat deze zo effectief mogelijk wordt ingezet. Zorg dat je voor jezelf alle eisen uitschrijft zodat je een gerichte aankoop kunt doen. Ik weet in ieder geval zeker dat je bij IPcam-shop aan het juiste adres bent voor een nette en scherp geprijsde bewakingscamera!