Wie kent ze niet? De perfect zittende hipsters. Dit ondergoed is al jarenlang niet meer weg te denken uit de kledingkasten van heel veel vrouwen en met een goede reden natuurlijk: ze zitten als gegoten. Een goede jeans moet natuurlijk alleen gedragen worden wanneer je ondergoed aan hebt dat geen vervelende randen laat zien. Met een hipster zit je altijd goed en weet je zeker dat de pasvorm ook goed is. Veel vrouwen dragen onder een sexy jeans dan ook een hipster, maar je kunt dit ondergoed ook gemakkelijk dragen onder een rok of jurk in de zomer. Het is dan altijd fijner om net wat meer te dragen dan een string. Bijna alle ondergoed merken hebben wel een hipster in de collectie en daarom leek het mij een goed idee om ze eens te gaan vergelijken. Na heel wat onderzoek ben ik uitgekomen op de hipster van Calvin Klein lingerie. Deze lingerie zit sowieso heel goed, maar de pasvorm van dit merk is echt ideaal. Ik voelde bijna niet dat ik ondergoed aan had!

Fijn zittende Calvin Klein lingerie

Wanneer je wilt kiezen voor iets dat echt goed zit, is het aan te raden om te kiezen voor comfortabele lingerie van Calvin Klein. Dit merk heeft heel veel te bieden wanneer het om goed ondergoed gaat. De hipster is dan ook zeker niet het enige dat je gewoon echt in de kast moet hebben. Kijk ook eens naar het handige nachthemd. Omdat het goed aansluit op het lichaam, zal het niet ineens op gaan kruipen. Daar heb ik namelijk zelf altijd zo’n hekel aan. Jarenlang heb ik in een nachthemd geslapen dat tegen de ochtend altijd ongeveer om mijn nek gedraaid zat. Met de juiste nachtkleding is dat wel echt verleden tijd natuurlijk. Het is dus goed om het ook eens te gaan proberen.

Let goed op de pasvorm

Iedereen heeft natuurlijk een ander soort lichaam en het is dan ook belangrijk om de juiste maat te kopen. Niet alleen dat, maar soms is de pasvorm gewoon niet helemaal goed en kun je beter een ander kledingstuk proberen. Ben jij bijvoorbeeld geen fan van het aansluitende nachthemd? Dan zijn er nog meer dan genoeg andere opties. Kijk dus vooral even wat goed bij je past. Een goede nachtrust is uiteraard heel erg belangrijk, dus zorg ook voor goede kleding voor tijdens het slapen. Je zult dan merken dat je de dag fris tegemoet kunt gaan.