Voor wie het even ontgaan was, de maand december is alweer voor de helft voorbij. De laatste maand van het jaar gaat altijd zo ontzettend snel dat we bijna vergeten te genieten van alle mooie laatste dagen van het jaar 2019. Met het einde van het jaar inzicht gaan we ons uiteraard ook weer opmaken voor de feestdagen en tijdens de feestdagen trekken we onze feestoutfits weer uit de kast en wel gekleed aan het kerstdiner of het oud&nieuw feestje te verschijnen. En hoewel het met de outfit maak wel goed zit blijkt de juiste schoenen uitkiezen soms toch nog wel een ding. In dit blog vertellen we je daarom met welke schoenen je altijd goed zit.

De beste schoenen voor de feestdagen voor mannen

Je kunt uiteraard gewoon je sneakers aantrekken tijdens de feestdagen maar hier maak je, je outfit nou niet heel veel bijzonderder mee. Tijdens de feestdagen wil je shinen en je van je beste kant laten zien. Misschien moet je dit jaar een beetje indruk maken op je schoonfamilie? Een merk dat de perfecte schoenen heeft voor de is bijvoorbeeld Mason Garments. Mason Garments heeft voor zowel heren als dames de perfecte schoen voor iedere outfit. Als we kunnen naar de Mason Garments schoenen voor heren zijn we meteen al een paar juweeltjes voorbij komen. Bijvoorbeeld een paar mooie sneakers. Sneakers? Maar die konden we toch juist beter niet dragen? Dat is zo maar deze sneakers zijn wel geoorloofd. De Mason Garments sneakers voor heren zijn er namelijk niet uit zoals gewone sneakers. Voor het bovenwerk is gebruik gemaakt van leer waardoor ze een hele andere uitstraling krijgen. Perfect voor onder je nette colbert of je pak en zelfs onder je foute kersttrui zullen deze schoenen de show stelen.

De beste schoenen voor de feestdagen voor dames

Uiteraard heeft Mason Garments ook een uitgebreid assortiment voor vrouwen als we kijken naar de schoenen. Voor de dames lijken schoenen zelfs nog een tikkeltje belangrijker dan mannen. Vaak omdat er een jurk of rok wordt gedragen waardoor de schoenen extra opvallen. Meestal wordt er gekozen voor een hak tijdens de feestdagen. Ontzettend vrouwelijk maar… hakken dragen betekent vaak ook last van je voeten. Zeker als je ze niet gewend bent om te dragen. Maar sneakers onder je outfit? Daar ben je waarschijnlijk nog niet helemaal zeker over. Toch heeft Mason Garments ook sneakers voor dames waar je tijdens de feestdagen flink de show mee zal stelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van sneakers met een fluweelzacht bovenwerk van velvet in de kleur bordeaux of zwart? We zijn in ieder geval van mening dat die wel bij jouw outfit zullen passen. Geen last van je voeten en ook nog eens echte eyecatcher. Wat wil je nog meer?