Voor wie het even ontgaan is, afgelopen weken hebben we ons flink kunnen uitleven met shoppen tijdens Black Friday en Cyber Monday. Deze dagen zijn overigens niet alleen handig om iets voor onszelf te kopen maar ook om alvast flink inkopen te doen voor onze kerstcadeautjes want je wel toch niet met lege handen bij de kerstboom verschijnen? Maar is het je nou nog niet gelukkig om een geschikt cadeau te vinden voor onder de kerstboom of zijn Black Friday en Cyber Monday je even helemaal ontschoten? Dan hebben we in dit blog misschien nog wel een paar ideetjes voor je wat betreft een leuk maar ook vooral origineel cadeau. En deze cadeaus zijn met uitstek perfect voor de koukleumen in jouw familie.

Warme handen tijdens de feestdag

Vooral de vrouwen hebben nog wel eens te maken met het fenomeen koude handen. Zelfs in de zomer lijken de handen van sommige vrouwen soms ijsblokjes, laat staan als het kwik in december onder de 10 graden zakt. Hoe het komt dat sommige vrouwen zulke koude handen hebben kunnen we je niet precies vertellen maar wat we je wel kunnen vertellen is dat we het ideale cadeau voor deze vrouwen hebben gevonden namelijk… handwarmers. Handwarmers is het ideale item voor iedereen die snel last heeft van koude handen. Deze handwarmer houden je handen heerlijk warm. Geven ze je op de normale manier niet genoeg warmte? Dan kun je ze zelfs nog inpluggen in het stopcontact waardoor je twee persoonlijke handkacheltjes hebt. Daarnaast zijn de handwarmers open aan de voorkant waardoor je vingers gewoon vrij zijn. Op deze manier kun je bijvoorbeeld zonder problemen je telefoon bedienen of achter je laptop werken.

Warme voeten tijdens de feestdagen

Nog zo’n fenomeen waar veel vrouwen last van hebben, koude voeten. Gelukkig zijn de vrouwen in de geval niet het enige soort en is het ook voor de mannen een bekend fenomeen tijdens de koudere dagen. De perfecte oplossing? Heerlijke warme sokken of nog beter, pantoffels. Uiteraard willen mannen niet in pantoffels voor vrouwen lopen, en vrouwen niet in pantoffels voor mannen. Wees daarom wel een klein beetje kieskeurig als je pantoffels voor dames of heren gaat kopen, zodat je ook echt de juiste pantoffels koopt. Wist je trouwens dat je ook pantoffels hebt in verschillende soorten thema’s? Zo bestaan er pantoffels in de vorm van dieren of andere leuke vormen en uiteraard bestaat er ook de kerstpantoffel. Een ontzettend toepasselijk cadeau voor onder de kerstboom dachten we zo. Met deze pantoffel hoef je overigens geen onderscheid te maken tussen dames en heren, beide partijen zullen dit cadeau meer dan geslaagd vinden.

Van top tot teen ingepakt tegen de kou

Zijn de handwarmers en pantoffels nog niet genoeg voor jouw koukleum? Dan hebben we uiteraard ook nog wat grover geschut voor je. Voor de echte koukleumen kun je uiteraard ook een onesie, een bankdekentje of een kruik/pittenzak cadeau geven. Als ze het hierna nog koud hebben, dan weten we het ook niet meer.