Of we nou in een internationele gezondheidscrisis zitten, of gewoonweg in een drukke overvolle stad wonen: een tuin heeft niet iedereen. Mocht je een van de gelukkigen zijn, dan hoop ik dat je je tuin goed verzorgd. Dat houdt niet alleen in dat je de heggen mooi recht knipt en de vogeltjes te eten geeft, maar ook dat je voortuin of achtertuin de meubels heeft die je nodig hebt.
Zei je nou meubels!? Jazeker! Ook in de tuin misstaan meubels niet. Mits je de juiste hebt, natuurlijk. Denk aan een mooie loungeset, compleet met bank, tafels, stoelen of meer. Ligstoelen zijn ook een goed idee, zachte kussens. Vergeet niet dat het allemaal regenbestendig hoort te zijn als je niks overdekt hebt. Dat brengt me weer op parasollen, het liefst eentje die makkelijk en snel over je loungeset opgezet kan worden. Als je nou geen idee hebt waar je moet beginnen of je wil gewoon een plek waar alles in één keer te vinden is, dan moet je snel een kijkje nemen op Tuinmeubelland. Van chique en minimalistisch tot rieten en rotan meubels (goed voor de natuur), alles is er te vinden.

Wat voor persoon ben ik?

Je huis straalt uit wie je bent, en je tuin is natuurlijk een onderdeel van je huis. Wat zien mensen als eerst als ze bij je aankomen? Inderdaad, je voortuin. Als je niet houdt van tuinieren is dat helemaal niet erg, we hebben niet allemaal groene vingers. Maar dat betekent niet dat je de voortuin moet laten vergaan. Als je geen heg wil of plantjes of bloemen is dat natuurlijk prima. Misschien hoor je wel tot de de groep mensen die houdt van simpele stoeptegels en verder niks. Prima! Maar zou het niet fijn zijn voor je eigen gemak, om af en toe in de zon te kunnen zitten? Om even in de zomervakantie je krantje te kunnen lezen, om te kletsen met vrienden of gewoon een middagtukje te doen?
Dat kan zowel in je voortuin als in je achtertuin, waar jij het het fijnst vind. Mensen die wat meer gevoel voor eigen privacy hebben, zullen sneller in de achtertuin zitten en ontspannen. Heerlijk, het gevoel dat niemand hen ziet. Zonnen, lezen, slapen, in je eigen tuin zit je veilig en schoon. Maar je hebt wél meubels nodig om dat een lekker comfortabel plekje te maken. Elke keer met een stoel heen en weer lopen gaat ook vermoeien. En denk aan je rug!
Neem een kijkje op de site en ontdek welke meubels bij jou passen.