Nu de lente voor de deur staat, kunnen we bijna niet wachten om naar buiten te gaan. Wanneer je in het zonnetje zit en uit de wind heb je het heerlijk vertoeven. Want dan is het eigenlijk wel erg lekker. Maar dat hebben we het liefst op de motor natuurlijk. Maar dan moeten we er wel voor zorgen dat we goed voorbereid zijn. En hoe doen we dat?

 

Wanneer je een motor gekocht hebt, net nieuw

Dan is het belangrijk om een klein beetje onderzoek te gaan doen. Zoals motorverzekering vergelijken. Want je wilt natuurlijk wel de beste verzekering voor de motor hebben. Vooral omdat een ongelukje in een klein hoekje zit. Maar het geldt ook voor als je motor misschien wel gestolen wordt. Waar we natuurlijk niet van uit gaan. Want niets is zo vervelend als dat. Maar een verzekering is altijd goed om te hebben.

 

Een goede uitrusting is belangrijk

Buiten dat je motor goed moet werken en de juiste onderdelen bevat, wat natuurlijk erg belangrijk is, is het ook belangrijk om zelf een goede uitrusting te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de kleding die je aan moet hebben. Het is daarom ook goed om daar ook een klein beetje onderzoek naar te doen. Want het is voor iedereen natuurlijk anders. En iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur aan wat ze fijn vinden. Daarom kan je altijd wel advies vragen bij vrienden, maar het is voor iedereen anders. Dus wat de een fijn vindt, kan de ander erg vervelend vinden of juist totaal niet fijn. Dus kijk vooral naar wat je zelf fijn vindt.

 

Routes uitstippelen

Dit is misschien wel het leukste van alles. En dit kan je natuurlijk ook op momenten doen wanneer het weer niet helemaal mee zit. Dan kan je altijd routes gaan uitstippelen waar je allemaal wilt gaan rijden. En dat kan natuurlijk in de buurt zijn. Zodat je thuis al op de motor stapt en je daarna een fijne route kan rijden zodat je een fijn rondje hebt gehad. Je kan natuurlijk ook ervoor kiezen om ergens naar toe te rijden met de auto en dan de motors op de aanhanger, om dan ergens anders een fijne route te rijden. En dan ontdek je natuurlijk ook andere andere plekken waar je fijn kan rijden. En dat is natuurlijk het leukste wel, nieuwe plekken ontdekken. Daar gaan we natuurlijk allemaal voor. Dus tijd om de motor uit het stof te pakken of juist op de nieuwe motor.