We willen allemaal zo zelfstandig mogelijk zijn, want dat betekent dat we onze eigen dagen in kunnen plannen, weten dat we kunnen gaan en staan waar we willen en wanneer het nodig is, en dat we dus gewoon ons werk kunnen doen wanneer het ook gedaan moet worden. Als zzp’er heb je soms misschien wel dat je op verschillende locaties aanwezig moet zijn, en je wilt natuurlijk niet dat jouw aanwezigheid van een ander afhangt. Daarom is een shortlease zzp dus een slim alternatief op openbaar vervoer of een taxi, want zo heb jij zelf je handen aan het stuur, letterlijk maar ook figuurlijk.

Gaan en staan waar we willen

Een shortlease zzp gaat dus natuurlijk niet alleen maar om de auto, het gaat er om dat we kunnen gaan en staan waar we willen en wanneer het nodig is. Het is vervelend als andere factoren ervoor zorgen dat jij ergens niet aanwezig kunt zijn of ergens te laat voor komt. Ddus als je dan zo veel mogelijk controle in je eigen handen neemt, dan voelt dat al een stuk rustiger in ons hoofd. Zo zit het nu eenmaal bij sommige mensen. Terwijl anderen daar misschien niet zo veel last van hebben, is het voor sommigen dus fijn om te weten dat zij sowieso de controle hebben, vooral als je zzp’er bent.

Op korte termijn een shortlease zzp

Dus als jij weet dat je de aankomende tijd op een andere locatie aanwezig moet zijn, of misschien wel van locatie naar locatie moet gaan, dan kun je in ieder geval alvast voorbereiden door op zoek te gaan naar een shortlease zzp die bij jou past. Zodat jij weet dat je ook echt kunt gaan en staan waar dat moet wanneer dat moment er aan zit te komen. Je hoeft natuurlijk niet afhankelijk te zijn van anderen, zelfs voor zaken als vervoer. Je kunt het gerust zelf regelen, zodat je zeker weet dat het goedkomt.

Wie weet bevalt het je wel

Misschien profiteer je wel zo veel van de shortlease zzp dat je daarna toch een langere lease af wilt sluiten, en dat is ook prima mogelijk natuurlijk. Maar zo kun je in ieder geval eerst even een proefje nemen om te kijken of het echt wel iets voor jou is, want voor hetzelfde geld valt het tegen en zit je aan een lang contract verbonden. Dat is natuurlijk ook niet fijn. Daarom is dit dus ook een handig alternatief.