Wanneer je echt iets bijzonders wilt op het gebied van kleding, schoenen of accessoires hoef je de deur niet uit. Winkelstraat.nl is gewoon vanuit je luie stoel te bezoeken en alle kleding, accessoires en schoenen zijn maar één muisklik bij je weg. Je kunt deze site zien als een échte winkelstraat, alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Je kunt hier shoppen in verschillende boutiques uit heel Europa, zonder dat je maar één stap hoeft te zetten. Op Winkelstraat.nl vergaap je je aan de diverse mooie merken en je ontdekt iedere keer weer nieuwe merken. Merken die jou misschien onbekend in de oren klinken, maar die wel gerenommeerd zijn. Dat is pas lekker shoppen!

Ben je op zoek naar een outfit voor een feestje?

Dan ben je bij Winkelstraat.nl zeker aan het juiste adres. Je kunt hier alles vinden voor de perfecte party. Van jurkjes en pakken tot schoenen en de mooiste accessoires. Met meer dan 300 high-end modewinkels kan het niet anders dan dat jij hier slaagt. Zorg van te voren dat je een budget in je hoofd hebt, want er is zoveel, je blijft je online winkelmandje maar vullen. Je kunt hier zoeken op bepaalde kledingstukken, bijvoorbeeld jurken. Dan krijg je jurken van alle beschikbare designers te zien. Maar je kunt ook zoeken op een bepaalde ontwerper. Dan krijg je alle kleding en accessoires van een bepaalde ontwerper te zien.

Ontwerpers van Nederlandse bodem

In deze online winkelstraat kun je terecht voor iedere designer die je je maar kunt bedenken. Je denkt dan vast direct aan de grote namen (Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo), maar ook de Nederlandse ontwerpers zijn hier ruim vertegenwoordigd. Wat denk je van NIKKIE? Dat is hét merk van Nikkie Plessen, bekend van MTV, RTL en dan in het bijzonder van Project Runway. Of Studio Anneloes? Dat is een merk van Nederlandse bodem dat, behalve het ontwerpen en produceren van prachtige kleding, ook nog eens rekening houdt met het milieu. Zij produceren op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier.

Merken in de aanbieding

Ook met al deze mooie merken kun je toch rekening houden met je budget. Want ook op deze site staan regelmatig nieuwe aanbiedingen. Zo kan het zomaar zijn dat je de designerjas of -sneakers van je dromen met een flinke korting kunt aanschaffen. Wil je niet misgrijpen? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de diverse kortingsacties. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf regelmatig op de site te kijken.