Tot de kredietcrisis van 2008 groeiden de bomen tot in de hemel in de financiele wereld. Banken leenden aan Jan en alleman, met of zonder plan, een zak geld om een hypotheek af te sluiten, een onderneming te beginnen of gewoon om een Playstation 3 te kopen. Totdat bleek dat een heleboel mensen de leningen die ze hadden afgesloten nooit meer zouden kunnen aflossen. Dit resulteerde in een van de grootste bankencrises in de geschiedenis van de mensheid. Toen de lekkages waren dichtgetimmerd en alle banken met staatssteun overeind waren gehouden, veranderde de moraal. Het werd veel moeilijker om een hypotheek te krijgen of een onderneming te starten. Misschien wel een beetje te moeilijk. Om een zakelijke lening af te kunnen sluiten, moeten er allerlei cijfers overlegd worden. Een bank leent alleen geld uit als men er groot vertrouwen in heeft dat de lening met rente terugbetaald kan worden. Gelukkig is er tegenwoordig Bridgefund. Hier kun je een zakelijke lening zonder jaarcijfers afsluiten!

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot menig aanbieder van financieel krediet, kunt u bij Bridgefund een zakelijke lening zonder jaarcijfers afsluiten. Ook papieren rompslomp en ander gedoe blijft grotendeels achterwege. Zelfs een BKR registratie is niet nodig om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening. Toch is het niet zo dat Bridgefund lichtzinnig leningen uitdeelt. Men heeft namelijk wel een paar eisen. Zo is het wel noodzakelijk dat men ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Ook moet men minimaal een jaar 'in business' zijn en een jaaromzet aantikken van minimaal 50.000 euro.

De voorwaarden voor een zakelijke lening bij Bridgefund

De tarieven voor het afsluiten van een zakelijke lening bij Bridgefund zijn heel eenvoudig. Men rekent een tarief van 1,3% per maand. Geld lenen is (door de lage rente) in deze tijd zoals u ziet heel voordelig. Dit zorgt voor een gunstig ondernemersklimaat. Als u de droom koestert om ooit iets voor uzelf te gaan doen, lijkt het getijde in deze periode erg gunstig om te zien of uw sloep zeewaardig is. Ook de Corona crisis lijkt binnenkort min of meer opgelost (of in ieder geval in toom gehouden) te zijn. Alle seinen staan dus op groen! De bomen reiken dan wel niet meer tot in de hemel (zoals voor de kredietcrisis in 2008), maar met een zakelijke lening zonder jaarcijfers van Bridgefund wordt u nog steeds in staat gesteld om zonder veel risico's uw ondernemersdroom werkelijkheid te laten worden!