Het liefst doe ik werk waarbij ik ik casual gekleed kan gaan. Ik ben van origine geen pakkenman. Gewoon een trui of een shirt met een spijkerbroek. Makkelijk en goedkoop. ‘Als het maar schoon is en heel’, zei mijn moeder altijd. Als automonteur droeg ik een overall. Ik heb van alles gedaan in mijn leven. Zowel privé als qua werk. Ik hou van sporten en verleg daarbij graag mijn grenzen. Ook in mijn werk daag ik mijzelf steeds opnieuw uit. Als jongen ging ik niet graag naar school. Meestal was ik te vinden op straat met vrienden of op het voetbalveld.

Olie verversen

Mijn oom had een garagebedrijf. Daar mocht ik altijd helpen. Eerst met kleine klusjes zoals het verwisselen van banden of olie verversen maar mijn oom vertrouwde mij later ook de wat moeilijkere klussen toe. Het heeft mij door mijn schooltijd heen geholpen. Ik was vast van plan automonteur te worden. De opleiding tot autotechnicus deed ik met gemak. Het was een perfecte combinatie, weinig naar school en veel werken. Na de opleiding werkte ik een paar jaar bij mijn oom in de zaak. Zoals dat altijd bij mij gaat, zocht ik al snel naar een nieuwe uitdaging. Als ik iets eenmaal onder de knie heb dan verlies ik de interesse na verloop van tijd. Toen ik genoeg geld had gespaard kocht ik een snelle computer. In mijn vrije tijd begon ik met het bouwen van websites. Ik startte een eigen bedrijf en haalde mijn orders vlot binnen. Mond tot mond is de beste reclame.

Visitekaartje

Mijn bedrijf liep lekker en ik begon met programmeren. Ik ontwierp software waarmee grote en kleine bedrijven hun financiële en personele planning kunnen verwerken. Om mijn product in de markt te zetten moest ik acquisitie doen. Dat was het moment dat ook ik mij moest oriënteren op mode voor heren. Tenslotte ben ik het visitekaartje voor mijn bedrijf. Een vriend van mij heeft naar mijn smaak altijd de juiste outfit aan. Omdat hij aangaf vaak te slagen bij Bos Men Shop ben ik maar eens gaan kijken op die site. Het bevalt me. Ik hoef de stad niet in, alles wordt thuisbezorgd en als het niet past stuur ik het eenvoudig terug. Ik ben vooral fan van de Profuomo overhemden. Er is veel keus en variatie in kleur, materiaal en modellen. Als je eenmaal je maat weet dan ben je zo klaar met winkelen. Op naar de volgende klant!