Short lease wordt steeds populairder onder zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Autorijden met shortlease zakelijk biedt vele voordelen. Als je kiest voor shortlease dan kies je voor scherpe tarieven en heldere voorwaarden. Je hebt een ruimte keuze uit verschillende merken en modellen auto’s. Op deze manier vind je in het ruime aanbod van meer dan 1300 auto’s altijd wel een passende auto voor je budget of behoefte aan mobiliteit. Het vaste bedrag wat je te zien krijgt voor shortlease zakelijk is exclusief BTW en je kan er zonder problemen 2000 kilometer per maand mee rijden. Op het moment dat je meer kilometers maakt dan komen hier nog extra kosten bij kijken en je kan altijd een offerte hiervoor opvragen.

Waarom is shortlease zakelijk de ideale manier om zorgeloos auto te rijden

Als je kiest voor short lease dan biedt dit vele voordelen. Je rijdt altijd zorgeloos auto op een transparante manier. Je weet namelijk altijd waar je aan toe bent met je vaste kosten en daarnaast komt alleen de brandstof voor je eigen rekening. Eventueel komt er nog een bedrag bij als je meer dan 2000 kilometer per maand rijdt. Ieder short lease contract is op basis van Full Operational lease. Dit houdt in dat alle operationele kosten zijn inbegrepen in het vaste bedrag dat je betaald. Hieronder vallen de afschrijvingen, verzekeringen met buitenlanddekking, reparaties, onderhoud, hulp bij pech en schade en direct vervangend vervoer. Bij onderhoud heb je hier recht op na 24 uur.

Short lease is een flexibele manier van autorijden

Het grote voordeel van shortlease zakelijk is dat je alle kanten ermee op kan. Je short lease contract is altijd een maand en daarna kan je dagelijks ervoor kiezen om je auto in te leveren. Dit is een vrijblijvende keuze waar geen extra kosten bij komen kijken. Op deze manier rij je altijd zorgeloos, flexibel en voordelig rond met een gewenst model auto. Er zijn vele redenen waarom je kan kiezen voor shortlease zakelijk.

De redenen om te kiezen voor short lease

Een van de redenen dat je kan kiezen voor shortlease zakelijk is dat je nog niet weet wat je behoefte aan mobiliteit in de toekomst is. Of je hebt een tijdelijke medewerker in dienst die een auto nodig heeft of je wilt bijvoorbeeld wisselen tussen verschillende modellen van auto’s. Het is allemaal mogelijk zonder dat je vastzit aan een langdurig leasecontract.